Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

AUNA’dan Alüminyum Konstrüksiyonlu Hafif Yapı Sistemleri




Adı sektörün öncü kuruluşlarının arasında anılan AUNA, hafif konstrüksiyonlu yapıların üretimi ve kiralanması üzerine, çeşitli sektörlerin giderek artan kapalı alan ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda asma ve germe membran yapı sistemlerinin de projelendirilmesini ve imalatını yapan şirket, hafif konstrüksiyonlu yapı sektörü konusunda çalışan Alman RÖDER HTS HÖCKER GmbH, PVC membran türü teknik tekstil ürünlerinde öncü olan İtalyan NAIZIL S.P.A ve teknik tekstil işletmesinde uzmanlaşmış Alman HERZ GmbH firmalarının da Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor.

Alüminyum konstrüksiyonlu hafif yapı sistemlerini ve asma ve germe membran yapı sistemlerini tanıtmak için Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2010 İstanbul’a iki farklı stantla katılan AUNA Yapı San. Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Ekrem Karabektaş fuarın son günü uzattığımız www.yapi.com.tr mikrofonlarına “yeni” olan alüminyum konstrüksiyonlu hafif yapı sistemlerini şöyle anlattı:

“Fuarda, çelik yerine taşıyıcı sistemleri tümüyle alüminyum olan prefabrik yapıları tanıtıyoruz. Bunlar temel gerektirmedikleri için ve çok kısa sürede yapılabilen yapılar. Örneğin 5 bin metrekarelik bir endüstriyel yapıyı, 1 ay içerisinde yerine monte edilmiş olarak teslim edebiliyoruz.”

İster satın al ister kirala

Karabektaş hizmetlerinin sadece bununla sınırlı olmadığını ifade ederek sistemi satın almak istemeyenlerin ise kiralama yoluyla sistemi kullanabileceklerini söyledi. Karabektaş, “Sistemi kiralamak isteyen müşterilerimiz ile bir kira anlaşması yaptıktan sonra, müşterimizin istediği yere tesisi kuruyoruz.” dedi.

Özellikle sermaye açısından sıkıntı yaşayan Türkiye’de, ürünün hiç bir yatırım maliyeti olmamasından dolayı önemli bir boşluğu dolduracağına dair inancını ifade eden Karabektaş, geçici depolama ihtiyacı duyan lojistik firmaları için de ürünü kiralayabilmenin önemine işaret etti.

Fuarda, genel ekonominin izleri

Karabektaş, fuarın ilk günden itibaren çok iyi geçtiğini söyleyerek, fuarda gördükleri ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Fuarda bu yıl İran, Libya, Gürcistan, Yunanistan ve Kuzey Afrika ülkelerinden olmak üzere pek çok firma ile görüşme yaptıklarını ve uluslararası anlamda işbirliği olanağı yakaladıklarını vurgulayan Karabektaş, fuar izlenimlerini şöyle aktardı:

“Fuar çok kalabalık. Komşularımızla da fuar üzerine konuştuk, herkes halinden memnun. Bunu, genel ekonominin de iyiye gittiğini gösteren bir işaret olarak algılıyorum ben. Ayrıca fuara dair bir gözlemim de şu ki, insanlar artık hangi ürün gruplarının hangi salonda olduğunu bilerek fuara geliyorlar. Geçtiğimiz yıllara oranla daha bilinçliler.”


http://www.yapi.com.tr/haberler/aunadan-aluminyum-konstruksiyonlu-hafif-yapi-sistemleri_96270.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!