Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ODE rüzgarı




ODE Yalıtım, Yapı 2010 İstanbul Fuarı’nda yeni ürünlerini yurtiçi ve yurtdışından gelen çok sayıda ziyaretçi ile buluşturdu. Yerel bir güçten bir dünya markası yaratmak hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Ode Yalıtım, yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda müşterisini ağırladı. Ode Yalıtım Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Türker, yabancı ziyaretçi sayısın oldukça yüksek olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

“Biz yurt içinde sadece 2 fuara katılıyoruz. Sektöründe lider firmaların boy gösterdiği bu fuarlara katılarak yeni ürünlerimizin tanıtımının yanısıra bayilerimizle ve müşterilerimizle bir araya geliyoruz. Tabii ki  hedef kitlemizi geliştirmek ve müşteri portföyümüzü arttırmak da fuara katılmaktaki başlıca nedenlerimiz arasında yer alıyor. Ayrıca fuara katılan yabancı ziyaretçi sayısının fazla olması ihracat ağımızın genişlemesini destekleyecektir”.

ODE Yalıtım, Yapı 2010’da fuarında mevcut yapı grubu ürünlerinin yanısıra piyasaya sunduğu yeni ürünleri Ode Rockflex Taşyünü, ODE Shingle, ODEPlan PVC Su Yalıtım Membranları ve OnduDE Bitüm Oluklu Membran’ı da standında sergileme fırsatı buldu.


http://www.yapi.com.tr/haberler/ode-ruzgari_96298.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!