Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

VİKO’nun 30. yıl coşkusu




Bu yıl 30. kuruluş yıldönümünü kutlayan VİKO, yenilenmiş tasarımlarını ve sektörde trend belirleme iddiasındaki yeni ürünlerini, 5. salonda 330 m2’lik bir alanda sergiledi. Lansmanı geçen yıl yapılan VİKO Artline, ödüllere doymayan Thea, bina otomasyon sistemleri alanındaki yeni marka Thea IQ ve 'Alçak Gerilim Şalt Ürünleri' alanında faaliyet gösteren VİKOTECH ürünleri, sergilenen VİKO ürünleri arasındaydı.

VİKO Artline’ın yeni nesil anahtar serisi olarak lanse edilen kapasitif ürünleri, hassas anahtarlara dokunulduğunda kapasitif olarak çalışmaya başlıyor. Metalik, cam, ahşap, doğal taş, corian, eloxal gibi özel malzeme ile üretilen tüm çerçevelerle kombine edilebiliyor.

VİKO, bina otomasyon sistemlerindeki yeni markası Thea IQ ile Thea markasını da akıllandırmış oldu. Firma, Thea IQ ile Avrupa’nın bu konuya özel standardı olan EIB/KNX’e sahip ilk ve tek yerli firması. Thea’nın, dünyaca ünlü Swarovski taşlarıyla buluşmasıyla ortaya çıkan 'Thea Swarovski' ürünleri de fuarın en çok ilgi çeken ürünleri arasındaydı. 

VİKOTECH  tarafından Şalt  ürünleri serisine eklediği  Modüler Ürün Serisi de fuarda yerini aldı. Bu ürünler, her türlü ev, bina ve endüstriyel ihtiyaçlara da cevap veriyor.

VİKO’nun yeni teknoloji atağı ürünleri, VİKO elektronik elektrik sayaçlarının lansmanına bu fuarda da devam edildi. Avrupa Birliği tarafından yayınlanan ve Sanayi Bakanlığı’nca uyumlaştırılmış 'Ölçü Aletleri Direktifi’ne (MID)' uygun olarak tasarlanmış ve belgelendirilmiş, 5 yıl garantili 6 tip VİKO elektronik elektrik sayaçları, endüstriyel tasarımıyla da göz doldurdu.

Fuar süresinde ziyaretçilerine sürprizler hazırlayan VİKO, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışması'nın birincileri Bilal Avcı & Uğur Karameşe’nin dans gösterileriyle de ziyaretçilerin ilgisini çekti.


http://www.yapi.com.tr/haberler/vikonun-30-yil-coskusu_96291.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!